Ante je nekada blistao u splitskom Hajduku, a sada je uništio Čukarički het-trikom

Stigao je ovog leta u Kolubaru kao veliko pojačanje, shodno bogatoj karijeri i blistavoj ulozi u splitskom Hajduku, Olimpiji iz LJubljane i drugim klubovima. Čekali su ga Lazarevčani do osmog kola i onda je zablistao kad je bilo najpotrebnije. Anti Vukušiću bilo je dovoljno poslednjih 16 minuta u prvom poluvremenu da tri puta pogodio mrežu Čukaričkog i pokazao da nije pogrešna investicija čelnika kluba.

– Imao sam ovakvih trenutaka još u karijeri, ali ovaj ću posebno pamtiti. Došao sam sa oreolom vrsnog strelca, ali u prvim kolima nisam imao ni sreće, poništen mi je gol protiv Kragujevčana. Potom sam se povredio i sve to mi je unelo nervozu. Polako sam se oporavljao od povrede i čekao priliku.  Mladi Haris Kadrić je takođe sjajan napadač i konkurencija je jaka – kaže Vukušić.

Zeleno-crni su ovog leta uspešni protiv timova iz vrha Super ligi. Pre pobede nad Čukaričkim remizirali su sa Vojvodinom (1:1).

– Ušli smo u utakmicu silno motivisani. Bilo mi je drago kad sam video da ću da počnem meč i i to me  je dodatno motivisalo. Čukarički ima tim za poštovanje.

Osvrnuo se Vukušić naravno i na način postizanja pogodaka u okršaju sa Brđanima: 

– Prva dva gola postigao sam na asistenciju Miloša Filipovića, postajemo dobar tandem. Naš tim još nije pokazao sve što može, imamo kvalitet za plej-of. Ova pobeda je velika, ali i podstrek za sve u klubu da nastavimo sa dobrim igrama. Moje je da nastavim sa golovima, najvažnije je da osvajamo bodove. Hvala svima u klubu i navijačima, bodrili su me i kad mi nije išlo, na najbolji način sam im uzvratio za poverenje i podršku. Nadam se da ću da nastavim u istom stilu.

Svi mečevi Super Lige dostupni su za kladjenje uzivo.

Tags: